Ma-vrij voor 16:00 besteld, dezelfde dag gratis verzonden

OUR STORY 

Gemaakt voor de zakelijke man

Je hebt op 9 uur een Zoomafspraak met een belangrijke klant, maar je ziet dat je geen gestreken overhemd meer in de kast hebt hangen. De ochtenden zijn altijd hectisch thuis en tijd om de strijkplank nog te voorschijn te halen is er niet. Hoe komt je toch professioneel en goed voor de dag in je call zo meteen? In een gekreukt overhemd maak je geen goede indruk natuurlijk. 

 

Ook als je vaak op reis bent voor je werk ken je vast het probleem van overhemden die gekreukt uit de koffer komen. En als je na een lange reis weer vroeg op moet voor een reeksafspraken, wil je ’s ochtends niet nog hoeven strijken. Wij kennen dit gevoel en willen hiervoor een oplossing bieden.

 

Om het leven van een zaken man te vergemakkelijken hebben wij daarom het kreukvrije en comfortabele Journey Shirt ontwikkeld. Voor thuis en op reis. Zo houd je tijd over om je goed voor te bereiden op die belangrijke afspraak, en weet je dat het aan je kleding in elk geval niet zal liggen. Met een Journey Shirt kom je altijd kreukvrij, goed gekleed en professioneel binnen, in een Zoom call, op zakenreis én op kantoor.


Journey Shirt oprichter Bram Houwen lanceerde Journey Shirt in 2019, na zeven jaar gewerkt te hebben in de modebranche.

 

Bram: ”Ik zag in mijn branche steeds meer vraag naar comfortabele kleding waarmee je goed voor de dag komt, maar ook tijd bespaart. Ik besloot daarom zelf dit type overhemd te gaan ontwikkelen: Journey Shirt, en ben trots op het resultaat. Ik geloof dat Journey Shirt de ideale oplossing is voor zowel de reizende als 'zoomende' zakenman."

Comfortabel, stijlvol en duurzaam 

Journey Shirt is niet alleen een praktisch en kreukvrij overhemd, het is ook bijzonder comfortabel en verkrijgbaar in diverse kleuren. Momenteel hebben we vier kleuren in de pasvorm slim fit, gemaakt van 100% jersey katoenDit natuurlijke materiaal zorgt ervoor dat de overhemden prettig aanvoelen en mooi blijven, zelfs na vaak wassen en dragen.

 

Wij produceren onze Journey Shirt overhemden in Portugal. Dit is een bewuste keuze, zodat we een goede en duurzame relatie kunnen opbouwen met de fabrieken, hier in Europa.

Om het de reizende zaken man nog makkelijker te maken, verkopen we onze overhemden sinds kort ook in hotels.