Ma-vrij voor 16:00 besteld, dezelfde dag gratis verzonden

De verwachtingen van uw gasten overtreffen? 

Bied de unieke overhemden service aan in uw hotel 

De voordelen van een overhemden service in uw hotel!

Geen financiële risico's 

Voor u zijn er geen investeringskosten, de overhemden worden gratis bij u in het hotel geleverd. Wanneer u een overhemd verkoopt, worden de kosten gefactureerd. 

Onderscheidende service

Als u uw gasten telkens weer wil verrassen, zal u de verwachtingen van uw gasten moeten overtreffen. Onze overhemden service kan hier aan bijdragen en uw gasten voorzien van een extra service. 

 

Maakt reizen gemakkelijker 

Als overhemdenmerk streven wij er naar het reizen voor de man gemakkelijker te maken. Door deze overhemden service kunt u het reizen voor uw gasten ook gemakkelijker maken. 

Hoe gaan wij te werk? 

Kennismakingsgesprek

In dit gesprek gaan we vooral kijken wat voor hotel u heeft en of de overhemden service eventueel een toegevoegde waarde kan zijn voor uw hotel. Dit alles doen we vrijblijvend, zodat we kunnen kijken of we een win-win situatie kunnen creëren samen. Wanneer er een match is gaan we samen aan de slag. 

Implementatie overhemden service 

Wanneer er een match is, kunnen we aan de slag met de implementatie van de overhemden service. In het begin wordt er gestart met een kleine voorraad overhemden, om zo de overhemden service te testen in uw hotel. Elke hotelkamer is voorzien van een unieke overhemden service brochure en deze wordt ook geleverd door Journey Shirt. 


Feedback & optimalisatie  

Journey Shirt streeft naar een duurzame relatie met de hotels. Daarom is regelmatig ruimte voor feedback, zodat we kunnen kijken naar uw wensen en behoeften en die van uw gasten. Op basis van deze gegevens kunnen we de overhemden service nog beter optimaliseren en kunnen we samen groeien. 

Klaar om samen te werken?