Ma-vrij voor 16:00 besteld, dezelfde dag gratis verzonden

3 redenen waarom onze overhemden de perfecte Zoom shirts zijn

Nina Eggens on 8/12/20 


Op zakenreis gaan zit er nu even niet in door de coronacrisis. Dat ook onze Journey shirts thuisblijven, betekent echter niet dat ze in de kast moeten blijven hangen. Ze doen het ook heel goed als ‘Zoom shirt’ namelijk! Want zeg nou eerlijk, die afgedragen hoodie achter je laptop tijdens een videogesprek met een klant, dat kan echt niet. Het advies voor kleding bij thuiswerken? Een comfortabele maar ook verzorgde look, waarbij je nog steeds professioneel voor de dag komt. De kreukvrije overhemden van Journey Shirt zijn ook hier uitermate geschikt voor. Hier onze drie redenen waarom je een Journey Shirt ook heel goed als Zoom shirt aan kunt schaffen.


1. Geen strijkstress op de vroege ochtend

 

We zijn dit jaar ineens allemaal aan het thuiswerken. De meeste mensen vinden dit geen enkel probleem, je went eraan, en je krijgt vaak meer gedaan dan op kantoor. Maar als je veel in video calls zit de hele dag, dan ben je ook veel in beeld. In een slordig overhemd dat net uit de was komt, of erger nog, een oud T-shirt, maak je geen verzorgde indruk bij je klanten en collega’s, zeker als de dresscode op kantoor normaalgesproken zakelijk is. Maar het strijken van een overhemd kosttijd, en als jij om 9 uur, of nog eerder, al een vergadering op Zoom of Meet hebt, dan is het balen als er geen schoon, glad shirt meer in je kast hangt. De overhemden van Journey Shirt, die hoef je niet te strijken. Hang er een paar in je kast voor noodgevallen, dan heb je ze altijd bij de hand voor die belangrijke call. 


2. Net zo comfortabel als je joggingpak


Het dragen van bepaalde kleding doet iets met je mindset. Je voelt je nu eenmaal professioneler in zakelijke werkkleding, dan in je oude versleten spijkerbroek. Maar als je dagenlang thuiszit te werken, is de verleiding wel erg groot om in je joggingpak achter de laptop te gaan zitten. Je hoeft toch de deur niet uit! Gelijk heb je. Het Journey Shirt overhemd is echter gemaakt van 100% jersey katoen en comfortabel genoeg om de hele dag te dragen, ook gewoon thuis. Tijd dus om van je Journey Shirt een Working from Home shirt te maken. Daar mag je natuurlijk best je joggingbroek bij aan houden. Die ziet toch niemand op Zoom.

 

3. Korting met Buy More - Save More deal (NIEUW)

 

De producten van Journey Shirt zijn tijdloos en daarom doet Journey Shirt niet aan uitverkoop. Onze overhemden worden voor een eerlijke prijs gekocht en verkocht, altijd en overal. Je zal daarom nooit ergens anders een overhemd van Journey Shirt vinden voor een goedkopere prijs. Maar als je meerdere overhemden in één keer koopt, geef je ons vertrouwen en beperk je onze kosten. Dit belonen wij graag door een tegemoetkoming in de prijs. Trakteer de zakenmannen in je familie op een mooi kreukvrij shirt deze feestdagen, of investeer in een paar mooie overhemden voor jouw eigen strijkvrije collectie, voor thuis en op reis.