Wat zijn de beste strijkvrije overhemden?

De beste strijkvrije overhemden zijn de overhemden die gemaakt zijn van duurzame materialen, maar wel het comfort en gemak hebben van de synthetische stoffen. Zo zijn er een aantal duurzame stoffen die dezelfde eigenschappen hebben, namelijk interlock katoen en jersey. Beide zijn gebreide stoffen met een natuurlijke stretch. Deze specifieke eigenschap zorgt ervoor dat de stof tijdens het dragen hersteld, waardoor je kunt genieten van strijkvrije overhemden, zonder direct in te leveren op het stukje duurzaamheid.

De specialist

Als toonaangevende specialist in strijkvrije overhemden streven we voortdurend naar de perfecte balans tussen comfort en duurzaamheid. In de afgelopen jaren hebben verschillende merken zich gericht op synthetische materialen om aan de behoeften van klanten te voldoen. Helaas gaat dit vaak ten koste van verantwoord en duurzaam produceren. Dit is teleurstellend, gezien het feit dat er voldoende alternatieven beschikbaar zijn om aan deze behoeften te voldoen.

Bij Journey Shirt hebben we een innovatief overhemd ontwikkeld dat zowel duurzaamheid als het gemak van een strijkvrij overhemd biedt. Gedurende de afgelopen twee jaar hebben we uitgebreid onderzoek verricht en zijn we uitgekomen bij een lokale stoffenfabrikant in het noorden van Portugal. Deze fabrikant is gespecialiseerd in het produceren van gebreide stoffen die perfect geschikt zijn voor het samenstellen van strijkvrije overhemden.

Strijkvrije overhemden

De Nederlandse webshop voor strijkvrije overhemden

Nieuwe collectie

Met trots introduceren wij onze nieuwe collectie strijkvrije overhemden. Als toonaangevende specialist hebben we de afgelopen twee jaar hard gewerkt om de perfecte strijkvrije overhemden te creëren. Onze collectie, nu beschikbaar in maten van S tot 3XL en in 6 diverse kleuren, biedt ongeëvenaard gemak en comfort. Ervaar zelf de kwaliteit van onze strijkvrije overhemden.