Antraciet strijkvrij overhemd kopen?

Het antracietgrijze overhemd is een goede aanvulling voor elke herengarderobe. Perfect voor zowel zakelijk als in je vrije tijd. Nu is de vraag: wat maakt het ene antracietgrijze overhemd nou anders dan het andere antracietgrijze overhemd? We nemen je daarom kort mee in de wereld van antracietgrijze overhemden.

duurzame overhemden - Journey Shirt

De stof

In de wereld van antracietgrijze overhemden zijn er duizenden verschillende stoffen, en ieder heeft weer zijn voor- en nadelen. Travelstoffen, katoenen stoffen en zelfs stoffen van wol. Nu is de vraag: waar kies je voor? Dit is natuurlijk erg afhankelijk van wat jij prettig vindt zitten en wat je mooi vindt.

Als specialist in strijkvrije overhemden zijn wij vooral enthousiast over de stof katoen, en in het bijzonder over de productietechniek van een breisel. Dit zijn stoffen met een natuurlijke rekbaarheid. Dit zorgt voor extra comfort en, nog beter, ze zijn strijkvrij! Dus wil je een nieuw antraciet strijkvrij overhemd kopen? Dan is de keuze voor een antraciet katoenen overhemd een goede keuze voor jou.

Wist je dat?

Een antracietgrijs overhemd kan zowel formeel als casual gedragen worden. Het is geschikt voor zakelijke bijeenkomsten, maar kan ook goed gecombineerd worden met een jeans voor een meer casual look.

Gebruik kortingscode: member20
Strijkvrij Overhemd - Journey Shirt

Kleurenpsychologie

Het antracietgrijze overhemd kan natuurlijk voor diverse gelegenheden gedragen worden. Maar wat zegt de kleur nou eigenlijk, en hoe kom je over op anderen? Misschien denk je: "Ja, dat maakt mij niet uit." Maar soms kan de kleurenpsychologie van pas komen, en dan weet je precies wanneer het handig is om een antraciet overhemd te dragen. Zo staat de kleur antraciet voor balans, professionaliteit, rust, en intelligentie. In zakelijke settings is het perfect voor tijdens een presentatie of sollicitatie. Daarnaast is het in je vrije tijd altijd een goede keuze.

Fit check?

Een antraciet overhemd kopen is dus eigenlijk altijd een goede keuze en perfect voor diverse gelegenheden. Mocht je hulp willen bij het kiezen van de juiste maat, gebruik dan onze maattool op onze productpagina.