Donkerblauw Strijkvrij Overhemd Kopen - Journey Shirt

Donkerblauw strijkvrij overhemd kopen?

Het donkerblauwe overhemd is de basis voor elke herengarderobe. Perfect voor zowel zakelijk als in je vrije tijd. Nu is de vraag: wat maakt het ene donkerblauwe overhemd nou anders dan het andere donkerblauwe overhemd? We nemen je daarom kort mee in de wereld van donkerblauwe overhemden.

Donkerblauw Strijkvrij Overhemd Kopen - Journey Shirt

De stof

In de wereld van donkerblauwe overhemden zijn er duizenden verschillende stoffen, en ieder heeft weer zijn voor- en nadelen. Travelstoffen, katoenen stoffen en zelfs stoffen van wol. Nu is de vraag: waar kies je voor? Dit is natuurlijk erg afhankelijk van wat jij prettig vindt zitten en wat je mooi vindt.

Als specialist in strijkvrije overhemden zijn wij vooral enthousiast over de stof katoen, en in het bijzonder over de productietechniek van een breisel. Dit zijn stoffen met een natuurlijke rekbaarheid. Dit zorgt voor extra comfort en, nog beter, ze zijn strijkvrij! Dus wil je een nieuw donkerblauw strijkvrij overhemd kopen? Dan is de keuze voor een donkerblauw katoenen overhemd een goede keuze voor jou.

Donkerblauw Strijkvrij Overhemd Kopen - Journey Shirt
Wist je dat?

Donkerblauw straalt vertrouwen, betrouwbaarheid en verantwoordelijkheid uit. Dit maakt het een uitstekende keuze voor zakelijke vergaderingen, sollicitatiegesprekken en presentaties.

Gebruik kortingscode: member20
Donkerblauw Strijkvrij Overhemd Kopen - Journey Shirt

Kleurenpsychologie

Het donkerblauwe overhemd kan natuurlijk voor diverse gelegenheden gedragen worden. Maar wat zegt de kleur nou eigenlijk, en hoe kom je over op anderen? Misschien denk je: "Ja, dat maakt mij niet uit." Maar soms kan de kleurenpsychologie van pas komen, en dan weet je precies wanneer het handig is om een donkerblauw overhemd te dragen. Zo staat de kleur donkerblauw voor betrouwbaarheid, kalmte en professionaliteit. In zakelijke settings is het perfect voor tijdens een klantengesprek of sollicitatie. Daarnaast is het in je vrije tijd altijd een goede keuze tijdens een avondje met vrienden, wanneer je even wil genieten samen.

Donkerblauw Strijkvrij Overhemd Kopen - Journey Shirt

Fit check?

Een donkerblauw overhemd kopen is dus eigenlijk altijd een goede keuze en perfect voor diverse gelegenheden. Mocht je hulp willen bij het kiezen van de juiste maat, gebruik dan onze maattool op onze productpagina.