Strijkvrij Wit Overhemd kopen - Journey Shirt

Wit strijkvrij overhemd kopen?

Het witte overhemd is de basis voor elke herengarderobe. Perfect voor zowel zakelijk als in je vrije tijd. Nu is de vraag: wat maakt het ene witte overhemd nou anders dan het andere witte overhemd? We nemen je daarom kort mee in de wereld van witte overhemden.

Strijkvrij overhemd - Journey Shirt

De stof

In de wereld van witte overhemden zijn er duizenden verschillende stoffen, en ieder heeft weer zijn voor- en nadelen. Travelstoffen, katoenen stoffen en zelfs stoffen van wol. Nu is de vraag: waar kies je voor? Dit is natuurlijk erg afhankelijk van wat jij prettig vindt zitten en wat je mooi vindt.

Als specialist in strijkvrije overhemden zijn wij vooral enthousiast over de stof katoen, en in het bijzonder over de productietechniek van een breisel. Dit zijn stoffen met een natuurlijke rekbaarheid. Dit zorgt voor extra comfort en, nog beter, ze zijn strijkvrij! Dus wil je een nieuw wit strijkvrij overhemd kopen? Dan is de keuze voor een wit katoenen overhemd een goede keuze voor jou.

duurzame overhemden - Journey Shirt
Wist je dat?

Een wit strijkvrij overhemd is een van de meest veelzijdige kledingstukken. Het kan zowel formeel als informeel gedragen worden, afhankelijk van de combinatie met andere kledingstukken en accessoires.

Gebruik kortingscode: member20
Strijkvrij Wit Overhemd kopen - Journey Shirt

Kleurenpsychologie

Het witte strijkvrije overhemd kan natuurlijk voor diverse gelegenheden gedragen worden. Maar wat zegt de kleur nou eigenlijk, en hoe kom je over op anderen? Misschien denk je: "Ja, dat maakt mij niet uit." Maar soms kan de kleurenpsychologie van pas komen, en dan weet je precies wanneer het handig is om een wit overhemd te dragen. Zo staat de kleur wit voor zuiverheid, rust en eenvoud. In zakelijke settings is het perfect voor tijdens een presentatie of sollicitatie. Daarnaast is het in je vrije tijd altijd een goede keuze tijdens het voorjaar, wanneer de zon weer wat vaker doorkomt.

Fit check?

Een wit strijkvrij overhemd kopen is dus eigenlijk altijd een goede keuze en perfect voor diverse gelegenheden. Mocht je hulp willen bij het kiezen van de juiste maat, gebruik dan onze maattool op onze productpagina.