Lichtblauw strijkvrij overhemd kopen - Journey Shirt

Lichtblauw strijkvrij overhemd kopen?

Het lichtblauwe overhemd is de basis voor elke herengarderobe. Perfect voor zowel zakelijk als in je vrije tijd. Nu is de vraag: wat maakt het ene lichtblauwe overhemd nou anders dan het andere lichtblauwe overhemd? We nemen je daarom kort mee in de wereld van lichtblauwe overhemden.

Lichtblauw strijkvrij overhemd kopen - Journey Shirt

De stof

In de wereld van lichtblauwe overhemden zijn er duizenden verschillende stoffen, en ieder heeft weer zijn voor- en nadelen. Travelstoffen, katoenen stoffen en zelfs stoffen van wol. Nu is de vraag: waar kies je voor? Dit is natuurlijk erg afhankelijk van wat jij prettig vindt zitten en wat je mooi vindt.

Als specialist in strijkvrije overhemden zijn wij vooral enthousiast over de stof katoen, en in het bijzonder over de productietechniek van een breisel. Dit zijn stoffen met een natuurlijke rekbaarheid. Dit zorgt voor extra comfort en, nog beter, ze zijn strijkvrij! Dus wil je een nieuw lichtblauw strijkvrij overhemd kopen? Dan is de keuze voor een lichtblauw katoenen overhemd een goede keuze voor jou.

Lichtblauw strijkvrij overhemd kopen - Journey Shirt
Wist je dat?

Uit onderzoek blijkt dat lichtblauw wordt geassocieerd met betrouwbaarheid en vertrouwen. Daarom kiezen veel mensen voor een lichtblauw overhemd tijdens sollicitatiegesprekken of belangrijke vergaderingen.

Gebruik kortingscode: member20
Lichtblauw strijkvrij overhemd kopen - Journey Shirt

Kleurenpsychologie

Het lichtblauwe overhemd kan natuurlijk voor diverse gelegenheden gedragen worden. Maar wat zegt de kleur nou eigenlijk, en hoe kom je over op anderen? Misschien denk je: "Ja, dat maakt mij niet uit." Maar soms kan de kleurenpsychologie van pas komen, en dan weet je precies wanneer het handig is om een lichtblauw overhemd te dragen. Zo staat de kleur lichtblauw voor stabiliteit, rust en eerlijkheid. In een zakelijke setting is het perfect voor een gesprek met een potentiële klant. Daarnaast is het in je vrije tijd altijd een goede keuze, het hele jaar door.

Lichtblauw strijkvrij overhemd kopen - Journey Shirt

Fit check?

Een lichtblauw overhemd kopen is dus eigenlijk altijd een goede keuze en perfect voor diverse gelegenheden. Mocht je hulp willen bij het kiezen van de juiste maat, gebruik dan onze maattool op onze product pagina.