Groen strijkvrij overhemd - Journey Shirt

Groen strijkvrij overhemd kopen?

Het groene overhemd is de perfecte aanvulling voor elke herengarderobe. Perfect voor zowel zakelijk als in je vrije tijd. Nu is de vraag: wat maakt het ene groene overhemd nou anders dan het andere groene overhemd? We nemen je daarom kort mee in de wereld van groene overhemden.

Groen strijkvrij overhemd - Journey Shirt

De stof

In de wereld van groene overhemden zijn er duizenden verschillende stoffen, en ieder heeft weer zijn voor- en nadelen. Travelstoffen, katoenen stoffen en zelfs stoffen van wol. Nu is de vraag: waar kies je voor? Dit is natuurlijk erg afhankelijk van wat jij prettig vindt zitten en wat je mooi vindt.

Als specialist in strijkvrije overhemden zijn wij vooral enthousiast over de stof katoen, en in het bijzonder over de productietechniek van een breisel. Dit zijn stoffen met een natuurlijke rekbaarheid. Dit zorgt voor extra comfort en, nog beter, ze zijn strijkvrij! Dus wil je een nieuw groen strijkvrij overhemd kopen? Dan is de keuze voor een groen katoenen overhemd een goede keuze voor jou.

Groen strijkvrij overhemd - Journey Shirt
Wist je dat?

Groene overhemden zijn veelzijdig en kunnen goed gecombineerd worden met verschillende kleuren. Ze passen goed bij neutrale tinten zoals beige, wit en zwart

Gebruik kortingscode: member20
Groen strijkvrij overhemd - Journey Shirt

Kleurenpsychologie

Het groene overhemd kan natuurlijk voor diverse gelegenheden gedragen worden. Maar wat zegt de kleur nou eigenlijk, en hoe kom je over op anderen? Misschien denk je: "Ja, dat maakt mij niet uit." Maar soms kan de kleurenpsychologie van pas komen, en dan weet je precies wanneer het handig is om een groen overhemd te dragen. Zo staat de kleur groen voor kalmte en harmonie, maar ook voor groei en creativiteit. In een zakelijke setting is het perfect voor een brainstorm of wanneer er gewerkt wordt aan teambuilding. Daarnaast is het in je vrije tijd altijd een goede keuze voor een feestje. Net even anders.

Groen strijkvrij overhemd - Journey Shirt

Fit check?

Een groen overhemd kopen is dus eigenlijk altijd een goede keuze en perfect voor diverse gelegenheden. Mocht je hulp willen bij het kiezen van de juiste maat, gebruik dan onze maattool op onze productpagina.