zwart strijkvrij overhemd kopen - Journey Shirt

Zwart strijkvrij overhemd kopen?

Het zwarte overhemd is de basis voor elke herengarderobe. Perfect voor zowel zakelijk als in je vrije tijd. Nu is de vraag: wat maakt het ene zwarte overhemd nou anders dan het andere zwarte overhemd? We nemen je daarom kort mee in de wereld van zwarte overhemden.

zwart strijkvrij overhemd kopen - Journey Shirt

De stof

In de wereld van zwarte overhemden zijn er duizenden verschillende stoffen, en ieder heeft weer zijn voor- en nadelen. Travelstoffen, katoenen stoffen en zelfs stoffen van wol. Nu is de vraag: waar kies je voor? Dit is natuurlijk erg afhankelijk van wat jij prettig vindt zitten en wat je mooi vindt.

Als specialist in strijkvrije overhemden zijn wij vooral enthousiast over de stof katoen, en in het bijzonder over de productietechniek van een breisel. Dit zijn stoffen met een natuurlijke rekbaarheid. Dit zorgt voor extra comfort en, nog beter, ze zijn strijkvrij! Dus wil je een nieuw zwart strijkvrij overhemd kopen? Dan is de keuze voor een zwart katoenen overhemd een goede keuze voor jou.

zwart strijkvrij overhemd kopen - Journey Shirt
Wist je dat?

Zwart wordt vaak geassocieerd met elegantie, autoriteit en kracht. Een zwart overhemd kan daarom een sterke en zelfverzekerde uitstraling geven.

Gebruik kortingscode: member20
zwart strijkvrij overhemd kopen - Journey Shirt

Kleurenpsychologie

Het zwarte overhemd kan natuurlijk voor diverse gelegenheden gedragen worden. Maar wat zegt de kleur nou eigenlijk, en hoe kom je over op anderen? Misschien denk je: "Ja, dat maakt mij niet uit." Maar soms kan de kleurenpsychologie van pas komen, en dan weet je precies wanneer het handig is om een zwart overhemd te dragen. Zo staat de kleur zwart voor een professionele, zelfverzekerde en elegante indruk. In zakelijke settings is het perfect voor kantoordagen, waarbij jouw leiderschap wordt gevraagd. Daarnaast is het in je vrije tijd altijd een goede keuze, bijvoorbeeld tijdens een diner of date in de avond.

zwart strijkvrij overhemd kopen - Journey Shirt

Fit check?

Een zwart overhemd kopen is dus eigenlijk altijd een goede keuze en perfect voor diverse gelegenheden. Mocht je hulp willen bij het kiezen van de juiste maat, gebruik dan onze maattool op onze productpagina.